Uusia tuulia, näin kevään ja kesän nurkilla

Hei sukuseuran jäsenet!

Uutena ominaisuutena sivuillamme on nyt kommentointi. Voit kommentoida artikkeleita, jotka ovat esillä sivuillamme. Kommentoimaan pääset jutun loppupuolella.

Tulossa siis ennen pitkään enemmän ja laajemmin juttuja, kuvia ja kertomuksia – joista pääsee keskustelemaan täällä sukuseuran sivuilla!

Kehitämme mahdollisuuksien mukaan sivuja eteenpäin. Aurinkoista päivänjatkoa!

4 ajatusta aiheesta “Uusia tuulia, näin kevään ja kesän nurkilla”

  1. Olavi Pekkarinen

    Näköjään sitä näillä aamuilla tuo kertomisen ja varsinkin oikoluvun taito on jo ruostunut, ettei itse huomaa, mitä milloinkin kirjoittelee. Onneksi on kuitenkin tarkkaavaisia lukijoita, jotka antavat palautetta virheistä.
    Niin siinä vaan kävi, että viimeisessä Pekkarinen-lehdessä olleessa jutussani olin sotkenut nimet sekaisin. Tarkoitukseni oli kertoa, että kesällä 1949 ukkini Aaron kanssa Hauholle teimme matkan hänen poikansa Oton perheen eikä Aaron luokse, kuten olin väärin kirjoittanut.

    Jatkan vielä tätä tarinaa kertomalla, että Johanna-mummon syntymäpäivät olivat kesällä 1939. Tällöin ei kuitenkaan vielä tiedetty, mitä puolen vuoden päästä tapahtui. Alkoi talvisota. Heti sodan ensimmäisissä taisteluissa kaatui Johannan ja Aaron lapsista Aaro. Hänet on haudattu kadonneena Vehmersalmen sankarihautausmaalle. Olli taas haavoittui vaikeasti helmikuussa 1940. Isovanhemmillemme jäi raskaat muistot sodasta. Kerrottiin, että Johanna-mummo uskoi aina kuolemaansa kevääseen 1942 asti poikansa Aaron palaavan vielä kotiin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *