PERUTTU: Sukukokous 2020 – johtuen koronaviruspandemiasta

Hei, Sukuseura Pekkarisen jäsenet! Kuten otsikossa mainittu, niin valitettavasti tämän vuoden Sukukokous on peruttu, ja siirretty ensi vuodelle 2021. Mutta ei hätää, pysytään terveinä ja huolehditaan toinen toisistamme. Nähdään Sukukokouksen merkeissä tulevana vuonna 2021! Juhlakokouksen ajankohta on 17.-18.7.2021, Jyväskylässä.

Uusia tuulia, näin kevään ja kesän nurkilla

Hei sukuseuran jäsenet! Uutena ominaisuutena sivuillamme on nyt kommentointi. Voit kommentoida artikkeleita, jotka ovat esillä sivuillamme. Kommentoimaan pääset jutun loppupuolella. Tulossa siis ennen pitkään enemmän ja laajemmin juttuja, kuvia ja kertomuksia – joista pääsee keskustelemaan täällä sukuseuran sivuilla! Kehitämme mahdollisuuksien mukaan sivuja eteenpäin. Aurinkoista päivänjatkoa!

Hei Maailma! Kehitämme sivuja edelleen

Tervehdys kaikille! Sukuseuran lehden digiversioiden sivu on vielä tulossa toivottavasti pian. Jospa tämä tästä eteenpäin. Mobiililaitteilla sivuston selaaminen on vielä hieman epäkäytännöllistä, tähän saamme kenties vielä parannuksia tulevaisuudessa. Mainiota syksyn odotusta!