Hyvät Sukuseura Pekkarinen ry:stä kiinnostuneet

Savon sydämestäkö sukusi on lähtöisin? Oletko kiinnostunut tietämään sukujuuristasi enemmän tai saamaan tukea omille selvityksillesi vai pelkästään pitämään yhteyttä oman sukuhaarasi jäseniin? Liittymällä sukuseuraamme paitsi tuet toimintaamme, niin myöskin pääset osalliseksi lehtemme välityksellä asioihin, joita seurassamme tapahtuu. Parillisina vuosina tapahtuvat sukukokoukset heinä/elokuussa tarjoavat oivallisen tilaisuuden tapaamisiin ja jopa toimintaankin.

Sukuseuraan voivat liittyä kaikki isän ja äidin puolelta Pekkarisesta polveutuvat sekä ne henkilöt, jotka ovat olleet naimisissa Pekkarisista polveutuvan kanssa.

Jäsenmaksu on 20 euroa joka sisältää Pekkarinen-lehden tukimaksun. Jos haluaa lahjoittaa sukuseura Pekkariselle rahaa, niin sen voi kätevästi hoitaa samalle tilille kuin jäsenmaksunkin.

Osoitetiedot ajan tasalle!

Lehti voi olla tulematta myös, mikäli osoite on muuttunut, eikä uutta ole ilmoitettu seuran rekisteriin. Joka vuosi seuralle palautuu takaisin pieni nippu lehtiä, jotka eivät ole löytäneet vastaanottajaansa.
Tarkasta siis, että osoitetietosi ovat ajan tasalla.

Muuttuneet postiosoite ja sähköposti tiedot voi ilmoittaa Kari Lajasteelle.
Sähköpostilla kari.lajaste@gmail.com tai tekstiviestillä 0500 500 050. Sekä tällä sivulla olevalla lomakkeella.

Muistathan jäsenmaksun?

Mikäli olet jo sukuseuran jäsen, Pekkarinen-lehden takasivulla on jäsenmaksun viitesiirto ja viitenumerosi on osoitetietojesi yhteydessä. Jos et ole saanut Pekkarinen-lehteä, voi syynä olla se, että olet unohtanut maksaa jäsenmaksusi viimeiseltä kahdelta vuodelta.

Koska jokainen jäsenmaksu on seuran toiminnan kannalta tärkeä, on seura päättänyt “tiukentaa otteitaan” ja pudottaa jäsenrekisteristä pois jäsenmaksunsa maksamatta jättävät. Muistathan siis maksaa jäsenmaksusi.

Voit liittyä jäseneksi täyttämällä alla olevan lomakkeen. Maksun suorittamiseen ohjeet sivun alaosassa.

– Tällä lomakkeella voit ilmoittaa myös osoitteenmuutokset. Näin varmistat itsellesi jäsenlehden.

Ohjeet jäsenmaksun suorittamiseen


Pankkiyhteys:
SP Optia

FI71 4600 2120 0913 86
Saaja:

Sukuseura Pekkarinen ry
Tilisiirron viestikenttään tulee ilmoittaa:

Oma nimi, osoite, syntymävuosi ja sähköpostiosoite.
Summa:

20,00 €