Pekkaristen sukujuhla ja vuosikokous Jyväskylässä 16.7.2022

Sukuseura Pekkarinen sukujuhla ja – kokous

Sukuseuran sukutapaaminen päästään vihdoin pitämään lauantaina 16.7.2022 Jyväskylässä. Ohjelma sisältää sukujuhlan lisäksi vuosikokouksen ja yhteisen illanvieton. Tapahtumapaikkoina ovat itse juhlassa ja vuosikokouksessa yliopiston Agora-rakennus (Mattilanniemi 2, Jyväskylä, pysäköintitilaa löytyy rakennuksen edestä 4 ja 10 tunnin kiekkopaikoilla) sekä iltaohjelman aikana Finlandia hotelli Alba (Ahlmaninkatu 4, Jyväskylä). Jos haluat yöpyä, tarjoaa Jyväskylä omatoimista näkemistä ja kokemista myös seuraavalle päivälle. Voit tutustua kaupunkiin ennakkoon www.visitjyvaskyla.fi.

Ilmoittautuminen sukujuhlaan 30.6. mennessä ensisijaisesti ilmoittautumislinkin kautta:
Ilmoittaudu » painamalla tästä «. Voit myös ilmoittautua Hannalle sähköpostitse hanna.pekkarinen@live.com tai soittamalla/viestillä p. 050 5533 098.

Ohjelma

12.00-13.00 Lounasmahdollisuus hotelli Albassa Lounas on buffetpöytätyyppinen (runsas alkuruokapöytä, pääruokana lihaa/kalaa, ja jälkiruokana kahvi/tee) ja hinnaltaan 17,20 aikuisilta, ja 8,60 alle 12 v. lapsilta, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä osallistutteko lounaalle, jotta ravintola osaa varautua ruokailijamäärään ja ruoka allergioihin.
13.00 Sukujuhla Jyväskylän yliopiston Agora-rakennuksen Alfa-salissa. Saliin on opasteet pääovilta ja Alban puoleiselta sivuovelta. Juhlapuheen tilaisuudessa pitää lapsiasiavaltuutettu Elina Pekkarinen. Luvassa on myös musiikkia ja monipuolinen kattaus sukuseuran toiminnasta yli 40 vuoden taipaleelta ja katsausta tulevaisuuteen
15.00 Kahvitus ja arpojen myynti (voit halutessasi tuoda arpajaisvoittoja mukanasi)
15.30-17.00 Sukukokous + muut keskusteltavat asiat. Kokouksen päättymisen jälkeen arvontojen jako
19.00 Iltaohjelma hotelli Alban kabinetissa

 

Majoitukset varataan itse suoraan hotellilta
www.hotellialba.fi tai puh. 014 636 311

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *