Hyvät Sukuseura Pekkarinen ry:stä kiinnostuneet

Savon sydämestäkö sukusi on lähtöisin? Oletko kiinnostunut tietämään sukujuuristasi enemmän tai saamaan tukea omille selvityksillesi vai pelkästään pitämään yhteyttä oman sukuhaarasi jäseniin? Liittymällä sukuseuraamme paitsi tuet toimintaamme, niin myöskin pääset osalliseksi lehtemme välityksellä asioihin, joita seurassamme tapahtuu. Parillisina vuosina tapahtuvat sukukokoukset heinä/elokuussa tarjoavat oivallisen tilaisuuden tapaamisiin ja jopa toimintaankin.

Sukuseuraan voivat liittyä kaikki isän ja äidin puolelta Pekkarisesta polveutuvat sekä ne henkilöt, jotka ovat olleet naimisissa Pekkarisista polveutuvan kanssa.

Jäsenmaksuksi päätettiin 2017 alkaen 15 euroa joka sisältää Pekkarinen-lehden tukimaksun. Jos haluaa lahjoittaa sukuseura Pekkariselle rahaa, niin sen voi kätevästi hoitaa samalle tilille kuin jäsenmaksunkin.

Jäsenmaksu tulee maksaa tilille:


SP Optia

FI71 4600 2120 0913 86
Sukuseura Pekkarinen ry

Tarvitaan vain: Oma nimi, osoite, syntymävuosi ja sähköpostiosoite.

Osoitetiedot ajan tasalle!

Lehti voi olla tulematta myös, mikäli osoite on muuttunut, eikä uutta ole ilmoitettu seuran rekisteriin. Joka vuosi seuralle palautuu takaisin pieni nippu lehtiä, jotka eivät ole löytäneet vastaanottajaansa.
Tarkasta siis, että osoitetietosi ovat ajan tasalla.

Muuttuneet tiedot voi ilmoittaa:

Marja-Liisa Pekkariselle numeroon 040 – 5734268 tai Seppo Pekkarinen 040 – 140 4388

Muistathan jäsenmaksun?

Mikäli olet jo sukuseuran jäsen, saat lehden mukana jäsenmaksulapun. Jos et ole saanut Pekkarinen-lehteä, voi syynä olla se, että olet unohtanut maksaa jäsenmaksusi.

Koska jokainen jäsenmaksu on seuran toiminnan kannalta tärkeä, on seura päättänyt “tiukentaa otteitaan” ja pudottaa jäsenrekisteristä pois jäsenmaksunsa maksamatta jättävät. Muistathan siis maksaa jäsenmaksusi.